Водещ световен разработчик на интелигентен VMS и PSIM софтуер
Къде да се купи
Свържете се с нас

Излезна ACFA PSIM 6.8

08/05/2020
Излезна ACFA PSIM 6.8

AxxonSoft пусна нова версия на пакета ACFA PSIM, който интегрира Axxon PSIM със системи за контрол на достъпа, пожароизвестителни аларми и системи за защита на периметъра. ACFA PSIM 6.8 поддържа нови системи и също така включва нови функции и подобрени съществуващи интеграции.

Нови Интеграции

За нашите корпоративни клиенти ACFA PSIM 6.8 вече безпроблемно работи с новия фърмуер за Noder - IP ACS контролер. Автономните контролери с EWE4 и EE12 разполагат с памет от над 2 милиона събития и поддържат повече от 1 милион карти.

Интеграционният модул BioSmart UniPass вече работи с BioSmart PV-WTC Palm Vein Terminal. В Контрола на достъпа и T&A, той позволява стартиране на едносистемна или многофакторно оторизиране с висока сигурност и висока точност (Card + Biometric, PIN + Biometric), използвайки криптирани шаблони на модели на вени в дланта на човек.

Поддържа се и контролерът BioSmart UniPass, част от BioSmart ACS. Този контролер работи с BioSmart PV-WM, WR-10 и четци за четене на длани вени / RFID с активиран Wiegand, за да идентифицира потребителите чрез уникални биометрични структурни характеристики на вениje на човешката длан и RFID карти. Сега ACFA PSIM позволява записване на шаблони на вени на дланта директно от контролера, заобикаляйки четеца. Брави, турникети, сензори и други изпълнителни механизми се свързват към контролера чрез входно / изходни интерфейси с Wiegand.

Терминалите за контрол на достъпа Hikvision K1T761, K1T200 и K1T606 идентифицират потребителите чрез разпознаване на пръстови отпечатъци и разпознаване на лица. Вграден е и настолния четец на карти Hikvision K1F100-D8E.

Нови функции и Подобрения

Access Manager вече предлага още по-голямо удобство по отношение на работа с потребители и карти за достъп. Потребителските профили имат бутони за всички клавишни команди, броят на потребителските карти може да бъде ограничен с максимални стойности и потребителите от различни типове могат да бъдат добавени в един отдел. Потребителските дубликати вече са групирани по техния IP, регистрационния номер на превозното средство и PIN. Клиентските компютри вече работят с четци. Добавено е ново търсене по дата на изтичане на временния достъп.

В модула BACnet Wrapper всички събития на Intellect могат да бъдат препращани към външни системи чрез BACnet (в клиентски режим).

Apollo SDK v.2, Perco S-20 v.2, Siemens Vanderbilt, Alcoframe, Salto и ZK Teco също са подобрени.

Софтуерът ACFA PSIM 6.8 е съвместим с Axxon PSIM 4.11.1.

Please refer to the Release Notes for a complete list of new functions, newly integrated devices, and improvements.

Download the ACFA PSIM 6.8 installer from our Downloads page.

Моля, вижте бележките за изданието за пълен списък с новите функции, ново-интегрирани устройства и подобрения.

Изтеглете инсталатора на ACFA PSIM 6.8 от нашата страница за Изтегляне.